Trainers

Trainers: Tom van de Graaf, Jelmar Gemser & Marijn Markusse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tom van de Graaf

Als fanatiek sporter ben ik begonnnen met hardlopen, krachttraining en kickboksen, waarna ik me ben gaan richten op het competitief powerliften. Vervolgens ben ik gestart met de basis branche-erkende Fitvak! diploma’s en daarna verder bij het wetenschappelijk kennisinstituut Chivo voor gezondheid en leefstijl waar ik mijn diploma gericht of voeding en leefstijl heb volbracht. Begin 2013 ben ik gestart als personal trainer en heb sindsdien al honderden mensen succesvol mogen begeleiden.

Via jaarlijkse bijscholing en de juiste vakliteratuur blijven we up to date. Zo kunnen we de feiten delen en de mythes weren wat betreft voeding, training en leefstijl. De fitness- en gezondheidsindustrie is immers al verwarrend genoeg.
Mijn doel is voor iedereen een weg te maken naar een gezond en fit fysiek dat vanaf elk niveau haalbaar is.


Marijnfoto

Marijn Markusse

In 2010 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met krachttraining en sindsdien vind ik het fascinerend om te zien wat je allemaal kan bereiken als je jezelf uitdaagt. Met ervaring in zowel hardloopwedstrijden, triatlons en powerliftmeets heb ik in uitlopende disciplines mijn kennis opgedaan.

In de tussentijd heb ik diverse diploma’s behaald en tot op heden houd ik mij nog steeds betrokken met alle ontwikkelingen in de branche en zorg ik ervoor dat mijn kennis op peil blijft.

Bij Motifit ondersteunen wij jou om het uiterste uit jezelf te halen wat gebeurd in een professioneel klimaat. Ga jij de uitdaging aan?


  • Professioneel begeleid trainen voor elk niveau waar we geleidelijk opbouwen naar jouw doel.
  • Voorkomen van overbelasting en blessures doordat er gevarieerd en met de juiste houding, gewicht en intensiteit getraind wordt.
  • Gevarieerde en blijvend uitdagende trainen
  • Resultaat gericht. Persoonlijk aanpassen en sturen van voeding en training richting resultaat.
  • Periodieke meet- en weegmomenten met professioneel meetinstrument. Om een duidelijk beeld te geven van je vooruitgang en succes.
  • Je volgt geen begeleiding op basis van afname van ”speciale” afslankproducten of andere commerciële nonsense.
  •